Kuka on Pilvi?

koulutus

Kasvatustieteen maisteri, Itä-Suomen Yliopisto 2016

Sairaanhoitaja AMK 2001

Liikunnanohjauksen Peruskurssi, Tanhuvaaran Urheiluopisto 1997

Ylioppilas, Savonlinnan Lyseon Lukio 1996

työ

Luokanopettaja, käsityön aineenopettaja

Sairaanhoitaja päivystys- ja ensihoito

Sairaanhoitaja teho- ja valvontaosastot

Sairaanhoitaja leikkausosasto

Palvelukotiavustaja

Liikunnan tuntiopettaja

Liikunnanohjaaja

Psykiatristen lasten liikuntakerhon vetäjä

motivaatio

Intohimonani on kokonaisvaltainen terveys. Siihen kuuluu tietenkin liikunnan, ravitsemuksen ja levon lisäksi ympäristömme ja seuramme, missä aikaamme vietämme, sekä monet psyykkisen terveyden aspektit. Haluan auttaa ihmisiä kasvamaan omaan potentiaaliinsa, yltämään tavoitteisiinsa ja saavuttamaan tasapainon elämänsä eri osa-alueille. 

ymmärrys

Paitsi kolmen lapsen äiti sekä vinttikoiraharrastaja, olen työssäni opiskellut ihmisyyttä tuhansien kohdattujen tarinoiden myötä. Viimeistään valmistuttuani sairaanhoitajaksi, ihmettelyni ihmisyyden moninaisuutta kohtaan on ollut itseään ruokkiva kehä. Ymmärrykseni syy-seuraussuhteista on kasvanut kohtaaminen kohtaamiselta, tutkinto tutkinnolta. Välillä oppia on otettu omakohtaisesti ja kantapään kautta. Polku ei olisi täydellinen jollei se olisi polveileva.

tarkoitus

Olen huomannut, että tarjolla olevan tiedon ja hyvinvoinnin muotivirtausten määrä saa monen ihmisen pään pyörälle. Faktaa on vaikea erottaa fiktiosta, suoranaisesta huuhaasta.  Minä haluan auttaa sinua tässä. Jos haluat voida kokonaisvaltaisesti hyvin, muttet tiedä, mistä aloittaa, minun tehtäväni on valaista askeleet. Pian osaat jo itse jatkaa matkaa ja säästät sekä energiasi, aikasi että rahasi hukkainvestoinneilta.

Minun tarkoitukseni on saada sinun katseesi kääntymään valoon. Minä haluan, että sinun elinvoimasi ja luovuutesi alkaa virrata, jotta voit nousta omaan potentiaaliisi, voida hyvin, elää itsellesi kuuluvaa, hyvää elämää. Uskon vakaasti, että silloin myös ympäristömme voi hyvin ja maailma muuttuu paremmaksi, yksilö kerrallaan.

Pilvi Vesivalo

vedenvalo (at) gmail.com

+358-44-5431602

Espoo, Finland