Valmennukset

ryhmävalmennus

Valmennus toteutetaan pienryhmässä, jotta muutos ja tavoitteiden saavuttaminen olisivat realistista sekä tarpeellinen vuorovaikutus mahdollista. Pienryhmässä toteutuu  yksilöllisyys, mitä ei pikaisilla ja suppeilla verkkokursseilla voida tavoittaa, kuitenkin yksilövalmennusta huomattavsti edullisempaan hintaan.

Valmennuksen tehtävä on saada sinut pysymään valitsemallasi polulla ja tukea sinua toiminnan askeleiden ottamisessa kohti päämäärääsi.

 Valmennuksessa käsiteltävät sisällöt ovat Veden Valon pyhän kolmiyhteyden teemoista keho-mieli-henki. Paneudumme syvällisemmin aina kunkin valmennusryhmän mukaan tarvittavaan ja toivottuun sisältöön kokonaisuutta unohtamatta

Jokainen valmennusryhmä käsittelee kaikkia teemoja, koska ihminen on kokonaisuus. Maratoonin juoksemisen esteenä ei välttämättä olekaan vähäiset harjoitusmäärät vaan esimerkiksi ravinnon tai levon laatu. Sama pätee muihin tavoitteisiimme elämässä.

Ryhmävalmennus on muokattu myös työyhteisön hyvnvointivalmennukseksi, jonka tarkoitus on tukea kokonaisuutta ja koko yhteisön terveyttä ja hyvinvointia.Viihtyvyys kasvaa, vaihtuvuus ja sairaspoissaolot vähenevät.

yksilövalmennus

Yksilövalmennus on sinun henkilökohtaista, omaa, yksilöllistä valmennustasi. Vain sinua, sinun kysymyksiäsi ja sinun tarpeitasi varten. Teemana kokonaisvaltainen terveys ja hyvinvointi. Voimme keskittyä tiivimmiin sinun omaan spesifiin tavoitteeseesi, esim painonhallinta, kuntoilu tai henkinen kasvu. Lisänä tietysti kokonaisen, eheän, elämän muut aspektit.

Valmennussopimus tehdään yksilöllisesti, yleensä 3 kk ja 6 tapaamiskerran jaksoissa kerrallaan. Jos haluat, että jatkan omana valmentajanasi kauemmin varmistamassa “kaidalla” tiellä pysymisesi, voimme räätälöidä tapaamiset tavoitteen ja tarpeen mukaisella aikataululla. Kun haluat, että olen vain sinua varten ja että pureudumme tehokkaasti juuri sinun haasteisiisi, tämä on valintasi. Kysy lisää tai varaa aika ilmaiseen alkukartoitukseen.

Pilvi Vesivalo

vedenvalo (at) gmail.com

+358-44-5431602

Espoo, Finland